Spletno gostovanje pri e-uspeh.com

spletno gostovanje

Gostovanje je eden najpomembnejših koščkov v mozaiku, ki se imenuje kakovostna in dobro delujoča spletna stran. Tega se pri e-uspeh.com še kako dobro zavedajo, zato ponujajo ugodno in zanesljivo spletno gostovanje vsem, ki se odločijo postaviti svojo spletno stran. V teh težkih časih je cena pri vsakem nakupu zelo pomemben dejavnik pri odločanju ali bomo nekaj kupili ali ne. Pri poceni gostovanju je lahko nizka cena dvorezen meč, saj si nekatera podjetja privoščijo nižjo cena na račun slabše kakovosti storitev. V nasprotju s takimi podjetji e-uspeh nudi široko paleto paketov gostovanja na zanesljivih in zmogljivih strežnikih. Njihovi strežniki delujejo več kot 99,9% časa, kar je zelo impresiven podatek, ki potrjuje, da gre za zelo zanesljivo gostovanje. Po vrhu vsega pa le-to ponujajo po ugodnih cenah. V bistvu so tako prepričani v kvaliteto svojih storitev, da strankam ponujajo 30 dnevno garancijo z vračilom denarja v primeru nezadovoljstva. Definitivno gesta, ki je pri domači konkurenci ne vidimo prav pogosto.

Ta ponudnik gostovanja se ponaša tudi z hitro in učinkovito podporo, ki obsega vse od stalnega nadzora strežnikov, urgentnih pomoči ob nepredvidenih situacijah do brezplačne namestitve različnih skript, ki si jih uporabniki zaželijo na svojem strežniškem prostoru. Da se podjetje resnično trudi za svoje stranke in gre tudi v korak s časom pa nedvomno dokazuje obsežna, pregledna in zelo razumljiva zbirka pomoči za stranke. S tem si zagotavljajo zadovoljne stranke, ki imajo na voljo pomoč preko elektronske pošte in telefona, obenem pa lahko veliko manjših težav, ki se pojavijo pri upravljanju s spletno stranjo rešijo same.

Podjetje se ob nudenju spletnega gostovanja ukvarja tudi z drugimi sorodnimi storitvami, kot so registracija domen, spletni marketing ter izdelava spletnih strani in trgovin. Ob zelo hudi konkurenci, ki je prisotna na našem trgu ter ob vedno novih podjetjih ki se pojavljajo, je zelo težko izstopati iz množice ponudnikov spletnega gostovanja, pa vendar tej ekipi to zelo dobro uspeva. Preizkusite jih tudi vi!

Dodaj odgovor

Post Navigation